Social media uitbesteden

Social Media is niet meer weg te denken! Wist je dat er meer dan 7 miljoen Nederlanders dagelijks actief zijn op Facebook? Dat wil zeggen dat ook jouw doelgroep daar te vinden is. Het is dus een must om actief te zijn op Social Media met je bedrijf. Hetzelfde geldt voor Instagram: ook hier zitten steeds meer mensen en bedrijven op: ruim 9 miljoen Nederlanders in Nederland!

Social Media uitbesteden houdt onder andere in dat Dagmar Design frequent berichten post, acties bedenkt en content deelt zoals blogberichten. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat berichten moeten aansluiten bij je doelgroep. Berichten op Social Media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld kopen of aanmelden). Achter Social Media zit dus nog een groot gedeelte aan marketing.

Social Media uitbesteden betekend dat Dagmar Design voor jou berichten post en acties bedenkt. Dit is vooral handig wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met Social Media, terwijl je dat wel heel graag wilt. We zijn ervaren op het gebied van marketing en Social Media.

Dagmar Design stelt een persoonlijk Social Media plan op en begint met posten op verschillende kanalen. Elke week ontvang je een reminder voor het aanleveren van content en tips om content te creëren. Dagmar Design kan ook eigen content voor je bedrijf creëren om te posten d.m.v. fotografie. Daarnaast kan er ook gezorgd worden voor een mailing naar je klanten, een effectieve manier om je klanten te bereiken voor bijvoorbeeld acties.