WordPress Onderhoud- en Servicecontract

ZORGELOOS WEBSITE BEHEER

Ook voor websitebeheer geeft Dagmar Design jou een eerlijk advies. Ga je het zelf doen, of juist uit handen geven? Want vergis je niet: het is een behoorlijke klus, dat bijhouden van je website! Websitebeheer hangt af van wat je met de site wilt en welke delen van de site geactualiseerd moeten worden. Maar één ding is zeker: een up-to-date website werft.

EN WAT KOST DAT DAN?

Een 1-jarig contract kost bij Dagmar Design maar € 1,00 excl. btw per minuut.
Daarmee houden we het zeer betaalbaar!

En heb je géén contract bij ons afgesloten? Geen punt! Dagmar helpt je, indien mogelijk, altijd uit de brand voor een zeer scherpe prijs van € 1,50 per minuut, excl btw.

WAT IS WEBSITEBEHEER?

Denk hierbij aan beheerswerkzaamheden zoals: tekstuele inhoud aanpassen, multimedia aanpassen, een widget op de juiste plek plaatsen of aanpassen, kleine aanpassingen aan de lay-out, etc. etc.

WAAROM ONDERHOUDEN?

Is onderhoud aan je website belangrijk? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Maar niets is zo vervelend als wanneer de volgende foutmelding in beeld komt: Deze pagina kan niet worden gevonden… Daarom is het van belang dat je altijd relevante websitegegevens die aan verandering onderhevig zijn doorgeeft. Dagmar Design zorgen voor een responsive website die up-to-date is en blijft.

EEN UP-TO-DATE WEBSITE WERFT

Het up-to-date houden van je website is een continue taak en vraagt dagelijks tot wekelijks je aandacht. Verwaarlozing van je websitebeheer kan leiden tot een onprofessionele en zelfs onbruikbare website. Je website moet gevonden blijven worden. Door niet of te laat je website te updaten kunnen apps niet meer volledig werken, of erger nog: helemaal niet meer functioneren.

Door websitebeheer serieus te nemen, houd je niet alleen je website mooi, maar ook je bezoekers tevreden! Dagmar Design kan jouw website frequent onderhouden, zodat actuele informatie gewaarborgd blijft. Zo blijf je relevant, responsive en aantrekkelijk voor bezoekers.

CONTACTFORMULIER

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha