Referenties

Dagmar heeft onze website een goede boost gegeven, we staan weer echt op de kaart. Het helpt ons enorm dat we duidelijk en snel vindbare info online hebben staan. Daarin is Dagmar echt heel goed. En daar hebben wij baat bij.
Zelden iemand meegemaakt die zoveel in huis heeft en zo creatief en sociaal betrokken is. Voor mij heeft Dagmar on- en offline al zoveel mooie items gemaakt, ik kan maar een ding doen: haar aanbevelen!
Het contact met Dagmar is vanaf de eerste minuut plezierig en hartelijk geweest. Ze regelt de zaken feilloos, weet van aanpakken en is zeer professioneel.
Dagmar heeft ons geholpen bij het opzetten van onze nieuwe internetpagina en het ontwerpen van verschillende pictogrammen om onze dienstverlening op creatieve wijze beeld te brengen. Het was een inspirerende en prettige samenwerking waarbij Dagmar met grote snelheid ging voor het optimale resultaat. Verder heeft Dagmar diverse flyers, kaarten en mappen ontworpen, allemaal perfect passend in onze huisstijl.
Dagmar onderhoudt mijn website en Social Media. Daar kan ik maar een ding over zeggen: zij ontzorgt mij compleet daarin. Top!
Dagmar voelt meteen aan wat je nodig hebt.
Snel en goed, daar staat zij voor! Ze had binnen de kortste tijd mijn website voor elkaar gemaakt. Ik ben tevreden.
Het is ontzettend prettig om met Dagmar samen te werken en overtreft vaak mijn verwachtingen. Ze stelt vooraf de juiste vragen en de eerste aanzet is dan ook bijna altijd precies wat ik bedoelde, in combinatie met haar creativiteit. Als het nodig is denkt ze mee om de bekende puntjes nog op de i te zetten. Dagmar is duidelijk en eerlijk, ook over de tijd die ze er voor nodig heeft en de kosten..
Ik ken Dagmar als een zeer integere, enthousiaste en vaardige organisator van fantastische evenementen. De organisatie is altijd tot in de puntjes verzorgd - van uitnodiging, banners tot overige pr. Wie deelneemt aan een van de fairs of andere happenings die Dagmar organiseert, is zeker van een mooie locatie, geweldige sfeer, prachtige aankleding én voldoende bezoekers. Succes én plezier gegarandeerd!​
De fairs die Dagmar Wijnbelt-van Heun organiseert zijn voor, tijdens en erna altijd perfect geregeld. En als er probleempjes zijn worden deze altijd naar tevredenheid opgelost. Dagmar is bijzonder vindingrijk en zeer klantgericht.