Referenties

Het contact met Dagmar is vanaf de eerste minuut plezierig en hartelijk geweest. Ze regelt de zaken feilloos, weet van aanpakken en is zeer professioneel.
Willem van Boekel
Spreker & Facilitator
Dagmar heeft ons geholpen bij het opzetten van onze nieuwe internetpagina en het ontwerpen van verschillende pictogrammen om onze dienstverlening op creatieve wijze beeld te brengen. Het was een inspirerende en prettige samenwerking waarbij Dagmar met grote snelheid ging voor het optimale resultaat. Verder heeft Dagmar diverse flyers, kaarten en mappen ontworpen, allemaal perfect passend in onze huisstijl.
Auke van Woerekom-Hamers
Marketing & Communicatie Medewerker at Rozenhage Makelaardij
De fairs die Dagmar Wijnbelt-van Heun organiseert zijn voor, tijdens en erna altijd perfect geregeld. En als er probleempjes zijn worden deze altijd naar tevredenheid opgelost. Dagmar is bijzonder vindingrijk en zeer klantgericht.
Johan de Groot
Buschauffeur bij Besseling Vervoert
Ik ken Dagmar als een zeer integere, enthousiaste en vaardige organisator van fantastische evenementen. De organisatie is altijd tot in de puntjes verzorgd - van uitnodiging, banners tot overige pr. Wie deelneemt aan een van de fairs of andere happenings die Dagmar organiseert, is zeker van een mooie locatie, geweldige sfeer, prachtige aankleding én voldoende bezoekers. Succes én plezier gegarandeerd!​
Pauline Bockling
Energybooster@Maridadi | beheerder@FlexTiel
Het is ontzettend prettig om met Dagmar samen te werken en overtreft vaak mijn verwachtingen. Ze stelt vooraf de juiste vragen en de eerste aanzet is dan ook bijna altijd precies wat ik bedoelde, in combinatie met haar creativiteit. Als het nodig is denkt ze mee om de bekende puntjes nog op de i te zetten. Dagmar is duidelijk en eerlijk, ook over de tijd die ze er voor nodig heeft en de kosten..
Wilbert Biemans
Marketing Executive Claranet Benelux B.V.