Logo & Huisstijl

WAT JE WERKELIJK WIL IS AANDACHT

Jezelf in de schijnwerpers zetten zodat mensen zien dat je bestaat en wat je hen te bieden hebt. Je huisstijl zorgt voor onderscheiding van je concurrenten. Daarnaast draagt het de kernwaarden van jouw bedrijf uit, waar jouw doelgroep zich in herkent. De visuele identiteit jouw bedrijf is veel meer dan alleen een logo. Het bedenken en maken van een logo is een van de leukere dingen die horen bij het starten van een bedrijf. Maar naast een logo communiceer je nog veel meer, wat een zelfde uitstraling dient te hebben. Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel en prachtig design. Elke huisstijl heeft  een unieke stijl!

Eenduidige communicatie = meer herkenbaarheid voor jouw bedrijf!

HOE GEEFT DAGMAR DESIGN JOUW LOGO / HUISSTIJL VORM?

STAP 1: KENNISMAKING

Eerst even kennismaken met Dagmar voordat je je huisstijl laat ontwikkelen? Maak een afspraak voor een kop koffie. Dan kun je meteen je wensen bespreken.  Samen losjes denken en hup, meteen daarna een heldere samenvatting met een opzet voor het vervolgtraject. Dit vormt de basis voor onze verdere samenwerking. Tijdens dit gesprek gaan we ook brainstormen over de mogelijkheden en ontstaan er vaak al spontaan ideeën die we meteen mee kunnen nemen in onze eventuele samenwerking. Zo’n sessie werkt altijd inspirerend voor beide partijen!

STAP 2: OFFERTE

Je wensen voor je logo en huisstijl zijn duidelijk. En Dagmar weet welke huisstijldragers je nodig hebt. Op basis daarvan maakt Dagmar een offerte.

STAP 3: JOUW BEDRIJF

Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we ons in een vervolggesprek meer verdiepen. Dagmar wil van alles weten over jou en je bedrijf. Waarom ben je gestart met een eigen bedrijf? Wat is je visie en wat is je drijfveer? Waarin onderscheid jij je van je concurrenten? Hoe wil je je nieuwe klanten bereiken en wat zul je hen dan als eerste vertellen over jouw product of dienst? Hoe kijk je naar de toekomst? En heel belangrijk: wat zijn jouw wensen en ideeën voor je logo en huisstijl? Na dit gesprek kan Dagmar starten met je logo en huisstijl ontwikkelen.

STAP 4: ONTWIKKELEN

Dagmar laat zich inspireren door de door jou verstrekte informatie en ontwikkelt daarmee jouw nieuwe logo en de andere

STAP 5: PRESENTATIE

Dagmar presenteert je twee ontwerpvoorstellen. We bespreken wat je aanspreekt en wat je graag anders zou zien.

STAP 6: DEFINITIEF ONTWERP

Nadat jij definitieve keuzes hebt gemaakt gaat Dagmar verder met de huisstijl ontwikkelen. Dagmar ontwerpt dan alle middelen die je nodig hebt. Gaande het traject houden we de lijnen kort in onze communicatie.Is het nodig om het ontwerp nogmaals aan te passen dan ontvang je hierna nog een laatste ontwerp. Na jouw definitieve akkoord maakt Dagmar het drukwerk klaar voor de drukker.

STAP 7: GRATIS DRUKWERKSERVICE

Dagmar biedt de drukwerkbegeleiding als een gratis service aan. Jij hebt er dan geen omkijken naar! Als het drukwerk klaar is krijg jij je huisstijl zo snel mogelijk in handen. Dit is eigenlijk het leukste moment van het hele traject huisstijl ontwikkelen! Je kunt hem direct gaan gebruiken!

Een sterk logo vertelt een verhaal, jouw verhaal!

TARIEVEN